Koulutus & Opetus

Tarjoamme Rekolan tilalla & puutarhalla monipuolista koulutusta sekä opetusta. Olemme kouluttaneet puutarhalla useita opiskelijoita, jotka ovat myöhemmin valmistuttuaan työllistyneet alalta tai perustaneet oman yrityksen. Pystymme tarjoamaan koulutusta luomupuutarhaviljelystä (avomaa), luomutaimituotannosta, luomumarjanviljelystä (pääasiassa mansikka), kotieläintuotannosta (emolehmät) sekä regeneratiivisen maatilakokonaisuuden hallinnasta.

Puutarhalla olemme keskittyneet ns. pysyvän penkkiviljelyn koulutukseen sekä opetukseen. Otamme joka vuosi harjoittelijoita puutarhalle ja suosimme pitkiä harjoittelujaksoja. Yhtenä valintakriteerinä pidämme myös opiskelijan motivaatiota ja todellista intoa kouluttautua alalle, eli valitsemme ensisijaisesti opiskelijoita jotka haluavat oppia monipuolista puutarhaviljelyä, tehdäkseen siitä itselleen ammatin.

Järjestämme kasvukaudella myös syventäviä koulutusjaksoja viljelijöille sekä puutarhureille monipuolisesta puutarhaviljelystä ja pysyvän penkkiviljelyn metodologiasta. Valmistamme Rekolan Puutarhalla myös biodynaamisia preparaatteja ja järjestämme biodynaamisille viljelijöille sekä puutarhureille koulutusta preparaattien käytöstä ja valmistuksesta.

Jos olet kiinnostunut harjoittelusta sekä kursseista Rekolan puutarhalla tai tilalla, niin voit laittaa sähköpostia (CV:n kera) osoitteeseen: rekolacsa@rekolanpuutarha.com tai seurata Facebook ja Instagram tilejämme.

%d bloggaajaa tykkää tästä: